Recenze: Druhá stříbrná kniha snů

20. července 2015 v 10:39 | Rory |  Books


Název: Druhá stříbrná kniha snů
Nakladatelství: CooBoo
Cena: 299kč
Počet stran: 360
Autor: Kerstin Gierová
-
Liv je v šoku: Secrecy zná její nejtajnější tajemství. Ale odkud? A co před ní Henry skrývá? Co je to za podivnou postavu, která se potuluje a řádí v nekonečných chodbách snového světa? A proč je Livina sestra Mia najednou náměsíčná?

Noční můry, záhadná setkání a divoké pronásledování zrovna nesvědčí dobrému spánku. K tomu se musí Liv vyrovnat se svou nově poskládanou rodinou a intrikánskou babičkou. A faktem, že existují lidé, kteří s ní mají nevyřízené účty. Jak přes den, tak v noci…
-
Můj názor
Kerstin opět nezklamala. I druhý díl této trilogie je neskutečně čtivý a o vtipné hlášky fakt není nouze. Kniha mě moc bavila, furt se něco dělo a hlavně závěr je velice napínavý. Pokud jste četli i První stříbrnou knihu snů, možná už víte, co čekat. ;) Děj je velice dobře promyšlený a vše na sebe krásně navazuje. Když jednou začnete číst, nepřestanete jen tak, určitě vás to vtáhne do děje. Jediné co mi trochu vadilo bylo docela dost překlepů a chyb. Ale zato byla knížka rychle přeložena a dá se to tedy prominout.
Co víc říct, čtivé, zábavné, napínavé a trochu i romantické dobrodružství. :)
BTW ten obal je prostě luxusní :33
-
 


Komentáře

1 Bofi Bofi | Web | 20. července 2015 v 11:28 | Reagovat

O tejto sérií čítam celkom často. Veľa ľudí si ju chváli, možno si to niekedy prečítam. Super recenzia. :)

2 steel32 & darthnellr steel32 & darthnellr | Web | 20. července 2015 v 13:51 | Reagovat

tak to si musím povinně přečíst první díl :O hrozně se mi vždycky líbily ty obaly, ale vůbec sem netušila o čem to je :DD

3 Bella Me Bella Me | Web | 20. července 2015 v 15:16 | Reagovat

Vypadá to zajímavě, třeba si to také někdy přečtu. :) Obal knížky je vážně moc pěkný, modrou mám ráda a ty detaily jsou vážně hezké. :)

4 VeronicaMathers VeronicaMathers | Web | 20. července 2015 v 20:56 | Reagovat

tahle série je snad stejně profláklá jako hvězdy nám nepřály =)

5 Chloé Chloé | Web | 21. července 2015 v 12:17 | Reagovat

Tá kniha vyzerá a znie skvelo :) Super recenzia, naozaj ma zaujala, hlavne preto, že tam cítim nejaký ten nádych tajomstiev

6 Flor Flor | Web | 21. července 2015 v 13:21 | Reagovat

První díl mám už půjčený z knihovny, ale ještě jsem ho nezačala číst. Nějak mě to neláká. :(

7 Gala ♥ Gala ♥ | Web | 22. července 2015 v 11:19 | Reagovat

Já tu knihu prostě m-i-l-u-j-u! ♥ První jsem už dočetla, a tuto jsem četla zatím dvě hodiny - 150 stran, u mě rekord. :D

8 Gala ♥ Gala ♥ | Web | 22. července 2015 v 11:20 | Reagovat

[6]: Ona tahle kniha není jako od Greena.. fantasy/horor je úplně něco jiného než od něj. Tady není oddalovaný konec a napětí panuje až do konce. :)

9 R. R. | Web | 23. července 2015 v 8:25 | Reagovat

musím říct, že vypadá fakt krásné... od Kerstin jsem četla trilogii drahokamy a musím říct, že píše fakt super čtivě (:

10 Ter Ter | E-mail | Web | 26. července 2015 v 16:05 | Reagovat

Juuu, tak to vypadá moc dobře. :) Hrozně mě zaujla obal, ale i tvá recenze, rozhodně se po tom podívám v knihovně, možná, že si první díl i koupím. :) Kdo ví. :) Fakt super typ. :)

11 Kia Kia | Web | 28. července 2015 v 19:31 | Reagovat

Asi bych si měla přečíst už konečně první díl :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama